Over Happy Treats

Happy Treats is een webshop in gift items, accessoires en lifestyle. Alleen waar we zelf blij van worden voegen wij toe in de webshop. Hierdoor ontstaat een unieke en steeds wisselende collecties, aangevuld met brands die dezelfde vibe uitstralen. 
 

Maar: Happy Treats is meer dan lifetsyle webshop alleen. Het is onze droom een plek te creëren waar alles op het gebied van lifestyle samenkomt. Een plek waar die inspireert om je dromen waar te maken en een plek waar positiviteit centraal staan.
We willen vrouwen inspireren om goed voor zichzelf te zorgen en af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur - verbonden door een lach, een ring, een traan en een tas. 

Afbeeldingsresultaat voor schelpen afbeeldingen FOUNDER Happy Treats

Het stralende gezicht achter Happy Treats is Mandy, bohemienne en
schattenzoeker in hart en ziel. Positief, humoristisch, enthousiast, perfectionistisch, ongeduldig, spontaan, een sociale verbinder en dol op afwisseling: dat is Mandy. Haar Haagse roots zorgen voor een ontembare aantrekkingskracht naar de zee. Happy Treats is ontstaan doordat ik altijd aan het zoeken ben geweest naar dat perfecte cadeau om een glimlach op iemands gezicht te toveren. Daarom zijn we altijd op zoek naar dat ene perfecte item.

Happy Treats is in 2017 begonnen met kindertraktaties maken omdat ik mama van 2 zonen (inmiddels 5 en 8 jaar) altijd iets bijzonders wilde uitdelen. Ook hadden we leuke kinderkameraccessoires en kleine kraamkadootjes. Dit was een super leuk begin van mijn webshop maar merkte ik dat ik meer wilde en naarmate je zelf ouder wordt gaan je interesses uitbreiden en komt die droom uit waar ik echt voor sta en dat is mijn eigen webshop in gift items, fashion en lifestyle, en nu inmiddels ook mijn eigen sieradenlijn met matchende ringen, armbanden en kettingen die we op een aparte webshop promoten genaamd www.bohemiantreats.nl
 

                                                                                                                                                                                                                                                             
Ben jij op zoek naar de áller leukste Musthavesvan dit moment? Zoek dan niet verder, maar kom op bezoek bij Happy Treats.
 

© 2017 - 2020 Happy Treats | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel